Er du klar for å ta steget til neste nivå?

Mastermind er for de som allerede har et nettkurs og vil være en del av en ekslusiv gruppe med terapeuter, coacher og yogalærere som alle jobber målrettet for å ta sin business til neste nivå.

Hei, fine du!

Jeg husker så godt for 5 år siden da jeg solgte min velfungerende og lønnsomme praksis for å hjelpe flere med min kunnskap via nettkurs.

Jeg hadde laget mitt første nettkurs, men jeg var redd for å ta meg skikkelig betalt.

Det gjorde at jeg tjente altfor lite penger og jeg tok det som et tegn på at det ikke var meningen at jeg skulle jobbe med nettkurs. Og jeg hadde negative tanker som definitivt ikke gav meg det resultatet jeg ønsket meg.

Men jeg visste at jeg ønsket å hjelpe flere.

Og jeg visste at jeg hadde masse kunnskap  i nettkurset mitt som kunne hjelpe enda flere enn det gjorde. 

Jeg visste også at jeg ønsket meg større frihet i hverdagen til å reise og selv bestemme når jeg ønsket å jobbe.

Så jeg tok en bevisst beslutning!

Jeg bestemte meg for å få det til. Der så enkelt var det. Jeg ville hjelpe flere samtidig som jeg selv fikk større frihet.

Nå; 5 år senere hjelper kunnskapen min svært mange. Og ikke nok med det det; kunnskapen min hjelper også andre terapeuter, coacher og yogalærere slik at de også kan hjelpe flere med sine nettkurs. Ripple-effekten av det jeg gjør er det som driver meg hver dag!

Jeg har større økonomisk frihet og den blir bare større og større for hver dag.

Nå kan jeg  jobbe hvor jeg vil og når jeg vil. Det har vært en ekspandering i alt godt!

Og det hele startet med noe så enkelt som å ta en beslutning.

Den beste beslutningen jeg noen gang har tatt!

- Jorunn

Jeg har nå fått større økonomisk frihet og kan jobbe hvor jeg vil og når jeg vil! Her fra Vrådal hvor vi nylig har kjøpt oss hytte.

Hvordan vet jeg om jeg er kvalifisert til å bli med i Mastermind?

Klikk på knappen nedenfor og fyll ut spørreskjemaet. Det tar deg ikke mer enn et par minutter og du får rask tilbakemelding. Vi behandler selvsagt din henvendelse helt konfidensielt.