Kursinnhold

Alle sitter inne med kunnskap som er verdt å dele! Det gjør du også. Kanskje er det en hobby eller noe du lever av? Eller kanskje drømmer du om å kunne leve av det? Eller kanskje holder du allerede fysiske kurs og kunne tenke deg å ta det over på nett?

I dette kurset får du hjelp til å lage ditt eget nettkurs i Thinkific kursportal. Kurset gir deg også tilgang til en gratisversjon av Thinkific kursportal, slik at du kan få ditt kurs på nett helt uten ekstra kostnader.

 • Kom i gang

 • Produksjon av kursinnhold

 • Tilpassing av kursportalen

 • Oppfølging av kursdeltakere

 • Markedsføring og salg

 • Integrasjon med andre programmer

 • Bonus og ekstramateriale

Dette får du med i kurset

 • Videoundervisning

  Undervisningen foregår primært gjennom videoleksjoner hvor vi viser deg hvordan du lager ditt eget nettkurs gjennom praktiske og konkrete eksempler.

 • Gratis kursportal

  Kurset gir deg også tilgang til en gratisversjon av Thinkific kursportal, slik at du kan få ditt kurs på nett helt uten ekstra kostnader.

 • Kursbevis

  Når du har gjennomført kurset vil du få muligheten til å laste ned ditt eget kursbevis.

Kursholdere

Jorunn og Peder

Hei! Vi heter Jorunn Krokeide og Peder Krohn og vi hjelper våre kunder med å lage nettkurs og lykkes på nett. Og når vi ikke driver med det, så er vi mann og kone 🥰

Er du klar for å lage nettkurs?

I dette kurset er det primært Peder du møter. Han viser deg steg for steg hvordan du setter opp din Thinkific kursportal og får kurset ditt ut på nett.

Hvis det å lage nettkurs gir mersmak og det viser seg at dette er noe du ønsker å satse videre på, så vil tilbyr vi flere kurs hvor du kan lære å lage automatiske webinar, automatisk utsendelse av e-poster, sosiale medier og mye mer. Men det kan du høre mer om etterhvert hvis du ønsker det. Start med dette kurset og så tar vi det derfra.

- Jorunn & Peder

Er nettkurs noe for deg?

Det finnes en mengde gode grunner til å lage sitt eget nettkurs. Her har vi listet opp et lite knippe med gode grunner til å gjøre nettopp det.

Hvis du kan svare ja på ett eller flere av disse punktene, så kan det å lage ditt eget nettkurs absolutt være tingen for deg.

 • Hender det at du gir opplæring på jobb og/eller privat?

 • Driver du med brukerstøtte/support?

 • Opplever du å bli spurt om de samme tingene igjen og igjen?

 • Hender det at du er lei av å gjenta deg selv?

 • Har du en hobby eller interesse som du brenner for?

 • Kan du noe som få eller ingen andre kan?

 • Liker du å inspirere andre?

 • Kunne du tenke deg en passiv og automatisert inntekt?

Hva sier våre kursdeltakere?

Fikk godfølelsen tilbake og klar til lansering!

Synnøve Ask i Glad Helse

Etter å ha stått fast i et par andre kursportaler og systemer, så var det en fantastisk følelse av mestring at jeg kunne med enkelhet sette opp min egen kursportal i Thinkific. Når det var gjort, var det enkelt å legge inn kursmaterialet mitt og administrere det slik jeg ønsket. Fikk godfølelsen tilbake og klar til lansering!

Fornøyd med gode løsninger

Gunn Randi Fjæstad - Coaching og personlig utvikling

Jeg synes Thinkific som kursplattform er veldig oversiktelig og med gode løsninger. Jeg har enkelt overført mitt opprinnelige kurs og skal overføre min salgsside. Jeg har hatt noen utfordringer med de tekniske løsningene og jeg må gi ros til kursledere som har fulgt opp på en god måte, vist løsninger både i ukentlig møter med elevene, Facebookgruppa og personlig på e-post.

Veldig bra det jeg har sett og gjort!

Grete Hjorth Berge i Yellow Yoga og Mindfulness

God introduksjon og oppfølging i kurset, men ikke lært meg alt ennå. Takk for hjelpen!

Hvordan se gratis forhåndsvisning

Hvis du ønsker en liten sniktitt inn i kurset, så er noen av leksjonene satt til gratis forhåndsvisning. Du kan gjøre dette på følgende vis:

 1. Klikk her for gratis forhåndsvisning.
 2. Logg inn eller registrer deg som ny bruker og fyll ut alle feltene i skjemaet. PS! Dette er gratis og helt uforpliktende.
 3. Når du har registrert deg, så blir du automatisk sendt til en gratis forhåndsvisning av kurset. Du vil da se at noen av leksjonene er satt til gratis prøve.
 4. Klikker du deg inn på en leksjon som ikke er gratis, så vil du få mulighet til å kjøpe tilgang til resten av leksjonene hvis du ønsker det.


Klikk her om du ønsker ytterligere informasjon om hvordan du går frem for å se en gratis forhåndsvisning av deler av kurset.

Gavekort🥳

Kjenner du noen som sitter inne med kunnskap som er verdt å dele og burde lage sitt eget nettkurs? Nå kan du gi bort kurset i gave! Bestill via knappen nedenfor og vi sender deg en engangskode du kan gi til den heldige.

Vanlige spørsmål om valg av kursportal

 • Hvilken kursportal benytter dere?

  Vi benytter Thinkific som kursportalog det er den du får opplæring i. Det fine med Thinkific er at løsningen er skalerbar og du kan lage ditt eget kurs helt gratis og selv velge om du ønsker å oppgradere til flere funksjoner etterhvert som du tjener penger på kurset ditt og behovene melder seg.

 • Hvorfor har dere valgt Thinkific som kursportal?

  Det kan virke forlokkende med en leverandør som tilbyr alt i en og samme pakke/løsning. Men ville du valgt det samme når det gjaldt en fagperson? En som både er rørlegger, elektrikker, tømrer, bilmekaniker, revisor, selger osv? Eller ville du tenkt at en rørlegger er best på ting som har med rør å gjøre, en bilmekaniker er best på det som har med bil å gjøre, en revisor er best med det som har med revisjon å gjøre osv?

  Vi har etter nøye vurdering funnet frem til den kursplattformen vi har størst tro på. Thinkific har fokus på det de skal være gode på; en best mulig kursportal for deling av kunnskap. Så overlater de markedsføring, epostautomasjon osv til de som kan det. Det pågår en rivende digital utvikling og det som var den beste leverandøren for epostautomasjon i dag er kanskje ikke det om en måned. Hva skal du gjøre da hvis du har samlet alle eggene i en kurv? Hva gjør du hvis det viser seg at epostene du sender fra din kursportal ikke når kundene dine? Eller hva hvis det dukker opp en ny og spennende digital tjeneste som alle vil bruke, men du kan ikke integrere den i din portal?

  Et annent viktig argument er at Thinkific er skalerbart. De tilbyr en gratis løsning for de som ønsker å komme i gang i ro og mak. Og så kan man velge å oppgradere etterhvert hvis behovene for mer funksjonalitet melder seg.

  Nyttige linker:
  Choosing a platform
  Thinkfic vs Teachable
  Thinkific vs Kajabi
  Thinkific vs Podia

 • Hva koster det å bruke Thinkific som kursportal?

  Du kan komme langt med gratisversjonen av Thinkific. Men etterhvert som behovene melder seg, er det mulighet for å oppgradere til flere nyttige funksjoner hvis du skulle ønske det. Du finner prisoversikt her.

 • Er virkelig gratisversjonen til Thinkific gratis eller er det noe lureri?

  Gratisversjonen til Thinkific er faktisk helt gratis! Du kan lage deg din egen kursportal og ditt første kurs helt gratis. Du kan ha så mange studenter du vil. Du får tilgang til en superenkel drag-and-drop editor når du skal lage kursene dine, så du må ikke ikke kunne kode og slikt. Og du får til og med support hos Thinkific! Og alt dette koster absolutt ingenting. Og det er ikke slik at dette varer i kun 14 dager eller noe. Nei, dette er for alltd. I motsetning til de andre kursplatformene vi er kjent med, så er det kun Thinkific som tilbyr dette. Der andre gir deg gratis tilgang i 14 dager, så kan du benytte Thinkific gratis så lenge du vil. Det gir deg tid til i ro og mak finne ut av om dette er noe for deg og om det er den rette plattformen for deg og ditt bruk. Thinkific er så trygge på sitt produkt at de velger å gi deg ubegrenset tilgang til gratisversjonen.

  Det er jo selvsagt visse begrensninger når du velger å benytte gratisversjonen. Det skulle jo bare mangle. Men de aller fleste kan benytte denne svært lenge før de evt føler behov for å oppgradere. Og skulle du føle behov for det, så vil du oppdage at prisene er svært konkurransedyktige. Og igjen skiller de seg ut fra sine konkurrenter ved at de har flere abonnementstyper tilgjengelig, slik at du kan velge akkurat den som passer deg og ditt behov til enhver tid. Så slipper du å betale for mer enn det du trenger.

  Klikk her for full oversikt over priser og funksjoner.