BRUK RABATTKODE OASE OG FÅ 32% RABATT PÅ KURSET I JUli

Lag Din Fantastiske Kursplattform Nå. Slik at du kan plante litt hver dag i 12 måneder. Vips før du vet ordet av det har du skapt en nydelig OASE med din kunnskap.

Jeg vedder på at du har masse kunnskap, erfaring, hobbyer eller noe du brenner for som vil glede andre om du bare får delt det! Ikke sant?  

Hei, fine du!

Hvorfor ikke du? - Hvorfor ikke nå?

Har du et ønske om å inspirere andre samtidig som du selv får større frihet til å jobbe når du selv vil og hvor du selv vil?

Da er det smart å skape seg et "digitalt hjem" for din kunnskap!

Du kan nemlig noe som andre kan ha glede av. Og samtidig som du kan hjelpe og inspirere andre, kan du også skape deg en større frihet selv til å jobbe når og hvor du vil.

Vinn-vinn!

Dette kurset er annerledes enn andre kurs i å lage nettkurs. Du får hjelp til alt det tekniske og det praktiske, men du får også hjelp til å bruke visualiseringsteknikker for å skape deg resultatet du ønsker....og det livet du ønsker.

Dersom du starte å plante i din digitale oase nå - da kan du høste fruktene derfra i årevis fremover. 🌸

Men bare hvis du starter nå 😂 

Og du får hjelp til å samle alt du kan i ditt eget digitale hjem.  Inkludert en steg for steg måte å gjøre det på. 

- Jorunn

Jeg har nå fått større  frihet til å jobbe hvor jeg vil og når jeg vil! Her fra Vrådal hvor vi nylig har kjøpt oss hytte.

Jeg vet at det ikke er lett å vite hvor man skal starte 😂 

Mange forteller meg at de gjerne vil dele kunnskapen sin med flere, men at de ikke aner hvor de skal starte.

Det er grunnen til at jeg har laget dette kurset.

Du kan følge en oppskrift når du selv har tid.

Du får med 

✔️ Sjekkliste

✔️Et sted der du kan spørre når du står fast (support i 16 uker) 

✔️Du beholder kurset for alltid så du kan bruke så lang tid du vil (vanligvis er tilgangen i 12 måneder, men denne gangen beholder du kurset så lenge det finnes)

🎧 Hvordan bruke lydfiler om du fortrekker det fremfor video 

💰Hvordan ta betalt

📚Kreativitets workshop til når du står fast 

🙏Visualiseringer for suksess 

💫 Manifesteringsteknikker 

🌸 10 års plan

Jeg har tenkt på alt slik at opplevelsen skal bli gøyest mulig og resultatet best mulig  

- Jorunn

Hva sier kursdeltakerene?

5 stjernerangering

Nytt liv og helt ny mulighet!

Audhild Mork

Jeg har aldri kunnet kommet så langt med nettkurs uten Jorunn og gruppa her på Facebook. Det å møtes hver uke, og kunne sende spørsmål til Jorunn og få svar hver dag, har betydd alt.

Jeg har aldri kunnet kommet så langt med nettkurs uten Jorunn og gruppa her på Facebook. Det å møtes hver uke, og kunne sende spørsmål til Jorunn og få svar hver dag, har betydd alt.

Les mindre
5 stjernerangering

Flott kurs !

Stine Andresen

Er veldig fornøyd med dette nettkurset. Får god hjelp og støtte hele veien. Det var ikke så vanskelig som jeg fryktet. Lage nettkurs er veldig gøy, skal absolutt lage flere.

Er veldig fornøyd med dette nettkurset. Får god hjelp og støtte hele veien. Det var ikke så vanskelig som jeg fryktet. Lage nettkurs er veldig gøy, skal absolutt lage flere.

Les mindre
5 stjernerangering

WoW... Bare WoW! For en opplevelse!

Charlotte Andersen

Jeg kan VIRKELIG anbefale dette kurset til Jorunn! En varmere velkomst skal man lete lenge etter! Jeg ble tatt i mot med åpne, varme armer og jeg ble rett og slett satt helt ut av spill første dagen i kurset. Jeg kom inn litt senere, og våknet mor...

Les mer

Jeg kan VIRKELIG anbefale dette kurset til Jorunn! En varmere velkomst skal man lete lenge etter! Jeg ble tatt i mot med åpne, varme armer og jeg ble rett og slett satt helt ut av spill første dagen i kurset. Jeg kom inn litt senere, og våknet morgen med at Jorunn hadde laget et innlegg i FB gruppen for kurset om at jeg var ønsket velkommen i gruppen og så mange andre deltakere som ønsket meg velkommen også. Det føltes så GODT og bli en del av gruppen allerede fra første stund. Det gjorde at det å komme i gang og kunne be apekattene på skulderen ta seg en pause slik at jeg kunne starte en reise jeg ikke visste jeg var klar for. Etter hvert som kurset strakk seg utover, jo tryggere ble jeg på både meg selv og det jeg ville lage kurs om. Temaet var aldri et spørsmål, men jeg hadde et enkelt tema men MANGE underkategorier som gjorde at det å plukke ut noe enkelt og konkret ble utfordringen i stedet. Jeg har klart å lage ferdig et introkurs med 3 moduler og flere leksjoner med en periode på 3 uker for å gjennomføre, på bare 4 uker. Nå har jeg blod på tann og klar for å lage utvidet kurs med 9 moduler og 3 mnd varighet, og jeg GLEDER MEG! Det at jeg har en kronisk sykdom gjør at arbeidslivet for meg ikke har vært en enkel affære. Men med denne muligheten kan jeg faktisk jobbe 100% uten at det nødvendigvis går utover sykdommen. Jeg kan være syk OG jobbe samtidig som jeg har tid til deg jeg vil i hverdagen!! Det er alt jeg har ønsket meg <3 Det er moro, det er gøy, det er forfriskende og det er bare fantastisk og det føles SÅÅÅ godt!! At det var SÅ moro å lage nettkurs, det hadde jeg ikke trodd, men med din hjelp, inspirasjon og rolige og sprudlende personlighet fant jeg en stor glede ved denne prossessen! Tusen takk Jorunn :) <3

Les mindre
5 stjernerangering

Et fantastisk nettkurs!

Camilla Bjørk

Jorunn sitt fantastiske nettkurs vil jeg gjerne anbefale. Det har gjort at jeg endelig ser lys i enden av tunnelen. Jeg var utbrent i jobben min, og nå kan jeg endelig gjøre det jeg har drømt om. Nå ser jeg bare fremover og håper og tror at jeg k...

Les mer

Jorunn sitt fantastiske nettkurs vil jeg gjerne anbefale. Det har gjort at jeg endelig ser lys i enden av tunnelen. Jeg var utbrent i jobben min, og nå kan jeg endelig gjøre det jeg har drømt om. Nå ser jeg bare fremover og håper og tror at jeg kan skape "min" framtid, basert på kunnskapen jeg har tilegnet meg i nettkurset. Takker og bukker!

Les mindre
4 stjernerangering

Ditt fantastiske nettkurs

Elisabeth Linstad Tangen

Jeg kan anbefale kurset til Jorunn mest fordi hun tar hensyn til mennesket oppi det å selge kurs! Hun forklarer godt og har et tydelig opplegg som gjør at det er lett å følge selv om det er hektisk til tider.

Jeg kan anbefale kurset til Jorunn mest fordi hun tar hensyn til mennesket oppi det å selge kurs! Hun forklarer godt og har et tydelig opplegg som gjør at det er lett å følge selv om det er hektisk til tider.

Les mindre
5 stjernerangering

Fantastisk bra kurs, kvalitet i alle ledd!

Åse Wegerif

Jeg har klart å lage og selge nettkurs, noe jeg ALDRI hadde klart uten Jorunns solide hjelp. Hennes kurs leverte så mye mer enn jeg håpet på. Det tok meg igjennom prosessen steg-for-steg, med støtte og veiledning underveis. Det har også vært veldi...

Les mer

Jeg har klart å lage og selge nettkurs, noe jeg ALDRI hadde klart uten Jorunns solide hjelp. Hennes kurs leverte så mye mer enn jeg håpet på. Det tok meg igjennom prosessen steg-for-steg, med støtte og veiledning underveis. Det har også vært veldig hyggelig å møte andre i Facebook gruppen for de som lager nettkurs. Jorunns kurs er VIRKELIG å anbefale, om du vil lage nettkurs!

Les mindre
5 stjernerangering

Kurs

Benedicte Barco-Barón

Jeg synes det er helt fantastisk. jeg har lært så mye allerede. og mer skal det bli. Jorunn er veldig inspirerende, og en varm person.

Jeg synes det er helt fantastisk. jeg har lært så mye allerede. og mer skal det bli. Jorunn er veldig inspirerende, og en varm person.

Les mindre

Jeg har gjort alle feil så du skal slippe 😂

Jeg startet med nettkurs i 2016....

Jeg ante ikke hva jeg holdt på med i det hele tatt 😂. Så det tok litt tid og erfaring før jeg endelig lagde mitt første kurs - et 7 dagers meditasjonskit som jeg fortsatt selger.

Etter at jeg fant en god måte som også føltes bra, startet andre å spørre meg om hjelp. De ville også lage kurs eller dele informasjon på nett.

Så jeg gjorde nettopp det. Og nå er det det jeg brenner for. Å hjelpe andre å dele alt det vakre og fine de kan og brenner for. Jeg føler meg som verdens heldigste som har denne jobben. 

Den gir meg også frihet til å jobbe når jeg vil og hvor jeg vil. Til å meditere, trene og gjøre yoga. Slike ting jeg trenger for å ta vare på meg selv.

Vinn vinn.

Jeg ønsker det samme for deg. For alle egentlig. Jeg tror det er plass til oss alle. Vi er alle unikt perfekte som vi er og det finnes alltid noe som ønsker vår erfaring, kunnskap eller informasjon   


Anette Aarsland forteller om sin nettkurshistorie

Forestill deg 12 måneder frem i tid

Du starter nå .....

Du starter å lage fundamentet i kursplattform oasen din. Du vet hvordan du ønsker at den skal føles.

Du planter den første busken eller planten. Du luker ugress. Du vanner. Bare litt hver dag eller litt hver uke.

Tenk hvordan det kommer til å blomstre etter 30 dager. 90 dager. 12 måneder. 🌸

Det er ikke mulig å plante og ikke se resultat. Det er på samme måten som på trening. Små økter regelmessig gir resultat. Det er umulig at det ikke gjør det 💪

E-poster med "you made a sale" starter å dukke opp. Du kan nyte høstene av det du sådde.

Jeg ønsker det for alle. 

Det er grunnen til at jeg lagde kurset Lag din fantastiske kursplattform. Og du kan nå bli med 🤗

Du vil lære å lage din kursplattform

Du vil lære å gjøre det kjapt så du kan starte å plante i oasen din

Du vil lære å dele din kunnskap på en måte som passer deg best 🎧 🎬📚🤓✍️

Du vil lære å luke ugress 😂 💩

Du vil lære å jobbe uten å stresse, men heller ha det gøy 💃

Hva ville det betyr for deg å samle din kunnskap, det du brenner for eller det du jobber med på et sted?

Endelig få delt alt?

Ikke bare litt, men ALT som andre kan ha glede av?

🌸 En sjekkliste 

🌸 En lydfil 

🌸 nettkurs

🌸 workshop

🌸 quiz

🌸book time 

🌸 selge produkt

🌸 opptak

🌸live

ALT du kan som andre vil ha glede av 🤗

Tenk hva det vil bety å få det ut - ikke bare tenke på det 

Skap det du vil og det hjertet ditt vil dele 💃

Du kan melde deg på nå - dørene er åpne. Bruk rabattkode OASE og få 32% rabatt i juli

Det er mer....Betal hele beløpet og få med disse ekstra bonusene; et manifesteringskurs til verdi kr 2970,- og min ny start bootcamp - verdi kr 4950,- = verdi kr 7920,- i ekstra bonuser

Men det er mer. Meld deg på før 31.7.23 og få 32% rabatt

Yes jeg vil at alle skal lage sin egen kursplattform oase og dele sin kunnskap, inspirasjon eller hobby med verden

 • RABATT KODE OASE - gir deg hele 32% rabatt 🎧

 • Du får 32% på delbetaling også

 • Gjelder ut juli🌸


FAQ

Ofte stilte spørsmål

 • Hvilken dato starter vi?

  Vi starter opp 27.juni 2023

 • Er det angrerett på kurset?

  Siden du får tilgang til alt kursmaterialet på en gang er det ingen angrerett på kurset.

 • Får jeg 1-1 samtaler med Jorunn

  Nei, men du får være med på ukentlige spørsmål og svar møter i 16 uker og du kan spørre Jorunn i Facebook gruppen underveis

Rabatten utgår 30.6.23

Vil du være med må du henge med før den tid

 • 00 Dager
 • 00 Timer
 • 00 Minutter
 • 00 Sekunder