FAQ

 • Hvilken kursportal benytter dere?

  Vi benytter Thinkific som kursportal. Det fine med Thinkific er at løsningen er skalerbar og du kan lage ditt eget kurs helt gratis og selv velge om du ønsker å oppgradere til flere funksjoner etterhvert som du tjener penger på kurset ditt og behovene melder seg.

 • Hvorfor har dere valgt Thinkific som kursportal?

  Det kan virke forlokkende med en leverandør som tilbyr alt i en og samme pakke/løsning. Men ville du valgt det samme når det gjaldt en fagperson? En som både er rørlegger, elektrikker, tømrer, bilmekaniker, revisor, selger osv? Eller ville du tenkt at en rørlegger er best på ting som har med rør å gjøre, en bilmekaniker er best på det som har med bil å gjøre, en revisor er best med det som har med revisjon å gjøre osv? Vi har etter nøye vurdering funnet frem til den kursplattformen vi har størst tro på. Thinkific har fokus på det de skal være gode på; en best mulig kursportal for deling av kunnskap. Så overlater de markedsføring, epostautomasjon osv til de som kan det. Det pågår en rivende digital utvikling og det som var den beste leverandøren for epostautomasjon i dag er kanskje ikke det om en måned. Hva skal du gjøre da hvis du har samlet alle eggene i en kurv? Hva gjør du hvis det viser seg at epostene du sender fra din kursportal ikke når kundene dine? Eller hva hvis det dukker opp en ny og spennende digital tjeneste som alle vil bruke, men du kan ikke integrere den i din portal? Et annent viktig argument er at Thinkific er skalerbart. De tilbyr en gratis løsning for de som ønsker å komme i gang i ro og mak. Og så kan man velge å oppgradere etterhvert hvis behovene for mer funksjonalitet melder seg.

  Nyttige linker:
  Choosing a platform
  Thinkfic vs Teachable
  Thinkific vs Kajabi
  Thinkific vs Podia

 • Hva koster det å bruke Thinkific som kursportal?

  Du kan komme langt med gratisversjonen av Thinkific. Men etterhvert som behovene melder seg, er det mulighet for å oppgradere til flere nyttige funksjoner hvis du skulle ønske det. Du finner prisoversikt her.

 • Er virkelig gratisversjonen til Thinkific gratis eller er det noe lureri?

  Gratisversjonen til Thinkific er faktisk helt gratis! Du kan lage deg din egen kursportal og ditt første kurs helt gratis. Du kan ha så mange studenter du vil. Du får tilgang til en superenkel drag-and-drop editor når du skal lage kursene dine, så du må ikke ikke kunne kode og slikt. Og du får til og med support hos Thinkific! Og alt dette koster absolutt ingenting. Og det er ikke slik at dette varer i kun 14 dager eller noe. Nei, dette er for alltd. I motsetning til de andre kursplatformene vi er kjent med, så er det kun Thinkific som tilbyr dette. Der andre gir deg gratis tilgang i 14 dager, så kan du benytte Thinkific gratis så lenge du vil. Det gir deg tid til i ro og mak finne ut av om dette er noe for deg og om det er den rette plattformen for deg og ditt bruk. Thinkific er så trygge på sitt produkt at de velger å gi deg ubegrenset tilgang til gratisversjonen. Det er jo selvsagt visse begrensninger når du velger å benytte gratisversjonen. Det skulle jo bare mangle. Men de aller fleste kan benytte denne svært lenge før de evt føler behov for å oppgradere. Og skulle du føle behov for det, så vil du oppdage at prisene er svært konkurransedyktige. Og igjen skiller de seg ut fra sine konkurrenter ved at de har flere abonnementstyper tilgjengelig, slik at du kan velge akkurat den som passer deg og ditt behov til enhver tid. Så slipper du å betale for mer enn det du trenger.

  Klikk her for full oversikt over priser og funksjoner.

 • Må man benytte Thinkific som kursportal hvis man vil følge Jorunn Krokeide sine kurs?

  Nei, det er ikke et krav. Vi har flere deltakere som benytter andre kursplattformer.