Hvordan se gratis forhåndsvisning

Hvis du ønsker en liten sniktitt inn i kurset, så er noen av leksjonene satt til gratis forhåndsvisning. Du kan gjøre dette på følgende vis:

  1. Klikk her for gratis forhåndsvisning.
  2. Logg inn eller registrer deg som ny bruker og fyll ut alle feltene i skjemaet. PS! Dette er gratis og helt uforpliktende.
  3. Når du har registrert deg, så blir du automatisk sendt til en gratis forhåndsvisning av kurset. Du vil da se at noen av leksjonene er satt til gratis prøve.
  4. Klikker du deg inn på en leksjon som ikke er gratis, så vil du få mulighet til å kjøpe tilgang til resten av leksjonene hvis du ønsker det.


Nedenfor ser du noen skjermdumper som viser deg hvordan du går frem:

Etter å ha klikket på knappen Gratis Forhåndsvisning eller denne linken, så skal du logge deg inn eller registrere deg som ny bruker og fylle ut alle feltene i skjemaet. PS! Dette er gratis og helt uforpliktende.


Når du har registrert deg, så blir du automatisk sendt til en gratis forhåndsvisning av kurset. Du vil da se at noen av leksjonene er satt til gratis prøve.


Klikker du deg inn på en leksjon som ikke er gratis, så vil du få mulighet til å kjøpe tilgang til resten av leksjonene hvis du ønsker det.